Programma 2017 – 2018

Maandag 23 oktober: Kaarten aanvang 19.30 uur

Onze eerste avond van het seizoen is meestal kaarten. U kunt zich opgeven om te kruisjassen en te jokeren, als het mogelijk is, graag opgeven voor beide avonden. Opgave kan tot en met 12 oktober, graag via de website of het opgavestrookje.
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: 2 euro

Maandag 6 november: Kulinaire avond

Kulinaire avond, jullie zien het goed, met een K geschreven, omdat ie anders is, dan een avondje uiteten. Op deze avond gaan we gerechten proeven, die leden die dat willen, thuis gemaakt hebben. Dus heb je een gerecht, bijvoorbeeld een lekkere soep, een lekkere snack, een lekker toetje, een ander leuk recept met maakt niet uit wat en waarvan je vind dat een ander dat zeker geproefd moet hebben? Dan is dit je kans. Het hoeven geen grote hoeveelheden per persoon te zijn per slot zijn er meerdere hapjes te proeven.
Er wordt een hand-out gemaakt met alle recepten, zodat die thuis nog eens gemaakt kunnen worden.
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: ongeveer 3 euro
Opgeven voor 25 oktober

Maandag 20 november: Surprise kienen

Op deze avond hoef je maar aan te schuiven, een kienkaart te kopen en opletten dat de prijzen niet langs je neus gaan. Altijd leuk, gezellig en spannend met uiteraard leuke prijzen. Deze zijn gekocht door Patricia Kohlen. In de pauze is er een tombola. Een kienkaart kost 5 euro voor een hele avond.
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: 5 euro per kienkaart

Zondag 26 november: Sinterklaasmiddag

Deze middag is voor alle kinderen die op de lagere school zitten. Zoals ieder jaar komt Sint met zijn Pieten op bezoek in de Herstraat. Graag tijdig opgeven zodat Sint en zijn Pieten ook tijd hebben om kadootjes voor jullie te kopen. Voor wie wil: een voordrachtje, een kleurplaat inleveren of iets anders wat je aan Sinterklaas wilt laten zien? Het mag allemaal. Het is wel fijn als je dat bij het aanmelden doorgeeft.
Aanvang: 14:30 uur
Kosten: geen
Opgeven voor 13 november

Zaterdag 16 december: Senioren/kerstmiddag voor 55+’ers

Vanaf 14.00 uur bent U allen welkom in zaal Cox voor de seniorenmiddag. Ontvangst met koffie/thee en gebak. Het wordt vast weer een prachtige middag met wederom een toneelstuk, opgevoerd door het 60+ toneel. Verder is er een optreden van Mart Vervoort en een kerstverhaal door Harriƫt Gielen. Uiteraard is er tijd om gezellig bij te praten met alle buurtbewoners.

Hebt U vervoer nodig of wilt U opgehaald worden? Laat het even weten, dan kunnen we dat regelen. U mag ook een begeleider meenemen.
Aanvang: 14:00 uur
Kosten: nog niet bekend


Donderdag 28 december: Deelname aan de Horster Kwis

Hiervoor gaan we ons aanmelden en zodra er meer bekend is, horen jullie daar uiteraard over. Opgeven kan nog steeds. We hebben al behoorlijk wat aanmeldingen, maar er kunnen altijd nog mensen bij.
Aanvang: nog niet bekend
Kosten: Consumpties voor eigen rekening


Vrijdag 26 januari: Truujenaovond

Het jaarlijks terugkerende feest voor alle vrouwen uit de Herstraat en soms ook ver daar buiten. In ieder geval een avond waar alle Truujen lang naar uitkijken. Deze avond staat garant voor veel lol en plezier. Met een eigen truujen CD waar de leukste muziek opstaat. Ontvangst zoals altijd met koffie/thee en vlaai. Uiteraard in je truujen-outfit. En neem je beste vriendin of buurvrouw mee, hoe meer Truujen, hoe meer lol.
Aanvang: 21:00 uur
Kosten: 20-25 euro voor de hele avond

Zaterdag 3 februari: Zittingsavond

Als vanouds onze eigen zittingsavond. Met een keur aan artiesten. Dit jaar gecontracteerd door Lindy en Patricia. De avond wordt geopend door Francien, onze nieuwe voorzitter. Patricia heeft de presentatie van de avond in handen.

Een avond als deze kost handen vol geld. Als er mensen of bedrijven zijn die een sponsorbijdrage willen doen, laat dit dan even weten bij Francien of Lindy. Alle sponsorbedragen, klein of groot, zijn van harte welkom. In de pauze komen we met de kieps van Wiel Gerats rond. Hierin kunt U uw bijdrage voor deze avond doen.
Deze avond is alleen toegankelijk voor leden (en eventuele partner) van de buurtvereniging.
Aanvang: 20:00 uur
Kosten: vrijwillige bijdrage

Zondag 4 maart: Jump XL

We gaan naar Jump XL op de Weltersweide.
Nadere info volgt.
Aanvang: nog niet bekend
Kosten: nog niet bekend


Maandag 12 maart: Kaarten

U kunt zich opgeven om te kruisjassen en te jokeren, als het mogelijk is, graag opgeven voor beide avonden.
Opgeven voor 2 maart
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: 2 euro

Maandag 26 maart: Jaarvergadering en kienen

Deze jaarvergadering wordt voor het eerst voorgezeten door Francien.
Uiteraard gaan we na de vergadering kienen.
Kienprijzen worden verzorgd door Patricia.
Aanvang: 19:30 uur
Kosten: 5 euro

Zondag 22 april: Familiedag

Deze dag is nog niet helemaal rond, maar zeker is, dat we een activiteit gaan doen waar het hele gezin aan mee kan doen.
Aanvang: nog niet bekend
Kosten: nog niet bekend