Familiedag 2019

De organisatie voor de familiedag is in volle gang en het beloofd een prachtige dag te worden.

Wat kunnen jullie verwachten:
We starten om 11.00 uur bij Henk Cox  met fiets, foetelfiets (met fietstoeltjes) of scootmobiel en gaan een tocht maken die voor alle leeftijden leuk is en waarbij onderweg opdrachten gemaakt moeten worden waarbij we o.a. mobiele telefoons nodig hebben. Onderweg krijgen we een lunch op de pauzeplek, waar ook weer voor vermaak voor klein en groot gezorgd wordt. Op het einde van de dag om 17.00 uur treffen we ons weer bij Henk voor de beoordeling en prijsuitreiking en daar krijgen we een frietje met een snack. Ouderen die niet kunnen deelnemen aan de tocht willen we ophalen en naar de pauzeplaats en daarna naar Henk brengen zodat ook zij deze dag kunnen  beleven.
Jullie kunnen we opgeven in groepen van 6 – 8 personen, maar dat moet niet.
Je kunt je ook gewoon opgeven en dan maakt de organisatie de groepen.
In verband met de organisatie, graag opgeven graag voor 1 maart a.s.

Kosten: 12,50 euro
Aanvang: 11.00 – 19.00 uur